+40 723 315 334

Welcome to Salon Manifest!

House of FLORIN NOJE

Ambasador L’Oréal Professionnel,
Partener Haute Coiffure Francaise Romania,
Dyson Ambasador

A te coafa?

Un rendez-vous cu propria ta persoană. Cu esența vieții. Sau despre cum te poți redescoperi prin câteva mişcări de foarfecă!

Man!fest a început cu Florin Noje, Ambasador L’Oréal Professionnel,
Partener Haute Coiffure Francaise Romania și Dyson Ambasador, cu pasiunea lui pentru hairstyling şi culori. Răbdarea şi miile de ore de practică au tras după sine şi magia metamorfozelor. Toate l-au transformat în profesionistul creativ de astăzi, care a strâns şi a educat în jurul sau, în formulă salonului MAN!FEST, o echipa de tineri la fel de talentaţi, de pasionaţi şi de dăruiţi meseriei.

Pentru frumuseţea desăvârşită. Star sau nimic!

Salon de infrumusetare Bucuresti

Calea Floreasca 79, Sector 1

TUNS si COAFAT

“Good hair days make me feel like I can run the world!”

COLORARE si TRATAMENTE

“Good hair days make me feel like I can run the world again!”

MANICHIURA si PEDICHIURA

“A girl without beautiful nails is like a night without stars.”

Follow Us

Ramai conectat cu noi pe retelele sociale!

#manifestYourself

#fullServiceBeautySalon

#salonManifest

FacebookInstagram

De ce sa aleg salonul de coafura Man!fest?

Man!fest a început cu Florin NojeAmbasador L’Oréal Professionnel & Dyson, cu pasiunea lui pentru hairstyling şi culori. Răbdarea şi miile de ore de practică au tras după sine şi magia metamorfozelor. Toate l-au transformat în avanpostul creativ de astăzi cu o echipa de tineri stiliști talentaţi, de pasionaţi şi dăruiţi meseriei. Salonul este afiliat rețelei internaționale Salon Expert – L’Oréal Professionnel.

Man!fest înseamnă

  1. 20 ani de trend-setting pe piață din România.
  2. Tehnici inovatoare deprinse în Academia  L’Oréal Professionnel.
  3. Produse profesionale de excepție.
  4. Protocoale de vopsire și îngrijire de ultimă generație.
  5. Showuri de styling la scenă deschisă și colaborări cu marile producții TV și cu revistele de profil.

De ce suntem in topul saloanelor de infrumusetare din Bucuresti?

Mii de ore de muncă și de armonizare a talentului cu tehnica. Pentru că, nu-i așa, ce ar fi viața noastră fără armonie? În prezent, susținut de o echipă puternică de tineri coafori, Salonul Man!Fest stăpânește arta supremă a tunsorii și a culorii în asemenea măsură încât dă forță și încredere celor care îi trec pragul. Iar, din acest punct de vedere, Man!Fest este, de aproape două decenii, liderul Revoluției în Arta Stylingului, în București.

Deținem titlul Salon Expert, oferit saloanelor L’Oréal Professionnel atent selecționate, datorită experienței vaste în utilizarea produselor L’Oréal Professionnel. Serviciile și imaginea unui Salon Expert sunt la cel mai înalt standard. La noi, găsiți întreaga gamă de produse L’Oréal Professionnel și servicii dezvoltate exclusiv pentru coaforii acreditați de Academia L’Oréal Professionnel, în permanentă legătură cu noile trenduri și având expertiza necesară pentru a răspunde tuturor nevoilor părului tău.

L’Oréal Professionnel este brandul profesional numărul 1 în întreaga lume, dedicat celor patru dimensiuni ale frumuseţii capilare: Culoare, Îngrijire, Styling şi Textură. Creat de către şi pentru coafori, L’Oréal Professionnel a devenit brand-ul premium, destinat exclusiv saloanelor de coafură, care oferă nu numai produse ultra-performante, dar şi servicii personalizate de ultimă generaţie. Cu asemenea suport, coaforii Man!fest sunt experţii care transformă instantaneu şi durabil părul, pentru a scoate la lumină frumuseţea naturală a femeilor de pretutindeni.

Ce este un tuns, vopsit si coafat profesionist in salonul Man!fest?

Într-un salon profesional, imaginația este limita. Noi devenim stilișți în momentul în care suntem capabili să facem orice, să coafăm pe oricine – de la un copil la o persoană în vârstă, să realizăm o coafură de zi cu zi, dar și una excepțională.

Și așa ți-am răspuns. 

Consultanță: un profesionist îți deschide ochii, îți oferă un mod de a învăța cum să privești podoaba ta capilară și cum te poți transforma prin intermediul acesteia. 

Exclusivitate, lookuri moderne adaptate fizionomiei tale: ce înseamnă pentru tine să te tunzi, sa te vopseșți și să te coafezi într-un salon profesional? Înseamnă că vei avea parte de atenția unui profesionist de top, veți stabili împreună care e cea mai potrivită schimbare pentru tine, te va ajută să înțelegi tendințe și culori și să decizi dacă ți se potrivesc sau nu. O vizită la un salon profesional este o incursiune într-o fabrică de relaxare. 

Îngrijire și protecție: după ce vă decideți asupra schimbării, vei trece la curățare și pregătire pentru tuns sau vopsit. Protocoale complexe, rețete care nu sunt disponibile dacă vrei să le aplici acasă, culori și tonuri cu diferențe infime dar al căror efect e fulminant. 

Ce inseamna hair styling?

Hair stylingul este o expresie artistică. 

Hair stylist-ul improvizează, vine cu perspective noi în materie de tunsori și coafuri, tunde, colorează, aranjează și creează o poveste din părul tău. Contrar prejudecății colective, hair stylist-ul nu are nicio legătură cu frizerul de cartier, ci este un personaj creativ, cu viziuni inovatoare pentru care o tunsoare nu este “doar” o tunsoare. Aceasta solicită atenția, experiența, aptitudinile și timpul unui stilist.