+40 723 315 334

La Salon Man!fest ținem cont de poezia internă a părului tău.

Salon Man!fest face parte din puținele și atent selecționatele Salon Expert – Salon Expert – L’Oréal Professionnel. Serviciile și imaginea unui Salon Expert sunt la cel mai înalt standard. 

Aici puteți găsi întreaga gamă de produse L’Oréal Professionnel și servicii dezvoltate exclusiv pentru coaforii acreditați de Academia L’Oréal Professionnel. 

Echipa Man!fest – veritabili experți L’Oréal Professionnel, fiind în permanentă legătură cu noile trenduri și având expertiza necesară pentru a răspunde tuturor nevoilor părului tău – a fost creată de către ambasadorul  L’Oréal Professionnel – Florin Noje –  și te așteaptă în salon, pregătită de orice provocare. 

Idei de coafuri pentru par lung

Părul lung poartă în sine o anumită putere de seducție și este adeseori întâlnit la femeile care pun accentul pe strălucire. Cere multă atenție și îngrijire constantă, iar coafoarea sa este dictată de context. În valuri, în scări, în bucle generoase sau în onduleuri mici și bagi, cu breton ușor bombat și vârfuri filate și întindere absolută. Coafurile pentru păr lung “duc” orice. 

 Coafuri pentru par mediu

Părul de lungime medie este cel mai ușor de coafat, dar și de întreținut și îngrijit. În funcție de modul în care alegi să te tunzi, poți obține cu puțin efort coafuri ideale, perfecte atât pentru evenimentele din timpul zilei, cât mai ales pentru cele din timpul serii. 


 Coafuri pentru par scurt

Aer androgin, șuvițe-penaj sau bucle sculptate – da, pe păr scurt. Astăzi, tunsoarea scurtă este privită ca o mare oportunitate de reinventare. Puțin aspect baietesc, cu șuvițe date într-o parte pentru a pune în valoare fizionomia perfectă. Sau mici șuvițe uscate în toate direcțiile, răsucite după ureche sau scoase în evidență ca niște mici pene. Sau bucle sculptate una câte una pentru a pune in valoare crețul natural. Tunsorile scurte își așteaptă alesele întocmai ca o comoară ce urmează să fie descoperită.

Coafuri de seara (pentru diverse ocazii)

Elementul spectaculos al unei coafuri de seară nu îl reprezintă ce poți adaugă ci, din contră, cum îi poți evidenția atuurile naturale. O naturalețe complimentată prin colorare, un messy studiat combinat cu un balayag soft și un accesoriu strălucitor.

Sau un brun compact, defilarea supremă a unei femme-fatale – sperăm să găsești în galeria noastră, de mai jos, idei și inspirație. 

Coafuri mireasa – idei de coafuri pentru nunta

Miresele Man!fest iubesc stilul natural, candoarea simplității, diafanul buclelor lejere și strălucirea discretă. Less is more și nu ne abatem de la această regulă. Mirelese Man!fest refuză constrângerile prea apăsătoare, volumele greoaie, acesoriile mult prea evidente. Tonul face muzică. Stilul natural complimentează frumusețea.  

Coafuri Impletituri

Irezistibile în toate formele: cozi indiene fermecătoare sau sculpturi soficticate, de la cea mai simplă la cea mai elaborată, împletiturile îți permit să devii ireproșabilă dintr-o mișcare a mâinii. Aspect african, stilul Elena din Troia sau purtate clasic, pe spate, panglici, clame, șnururi – opțiunile sunt nelimitate. 

Cocuri si Coafuri lejere

Cocul știe să dea nota de “seară” unei rochii negre, degajând umerii la primele raze de soare. Devine chic, instantaneu și permite schimbarea aspectului cu accesorii după gust. 

Cand sa alegi buclele?

Dacă ai fața ovală, aproape orice coafură ai alege, ți se potrivește. Dacă ai părul lung, atunci poți opta pentru bucle ușoare, care curg pe umeri, cu cărarea pe mijloc sau într-o parte, eventual cu puțin breton. Dacă ai părul mediu ca lungime, coafurile tip bob cu cărarea pe o parte scot în evidență delicatețea gâtului și a decolteului. Și părul scurt te avantajează pentru că scoate în evidență trăsăturile frumoase ale feței ovale.

Dacă ai fața rotundă și părul mediu sau scurt, poți să-l aranjezi cât mai natural, astfel încât să evidențiezi ochii, pomeții și zâmbetul.

Dacă ai fața pătrată, poți să optezi pentru o coafură cu breton, cu șuvițe lungi în scări sau bine filate care acoperă estetic și rotunjesc formele. De asemenea, poți alege să porți părul doar pe o parte, cu bucle frumos aranjate care cad peste umăr și îți creează astfel un look romantic și sofisticat.

Produse L’Oréal Professionel recomandate de expertii nostri

Idei de coafuri in functie de tipul parului

Idei de coafuri pentru par drept

Firul de păr drept este rotund în secțiune și este poate cel mai ușor de aranjat pornind de la formă, volum și de strălucire. Un styling reușit al părului drept va lua în calcul luciul, cum se simte textura la atingere, suplețea și flexibilitatea, aspectul vivant.

Idei de coafuri pentru par cret si ondulat 

Părul foarte creț are o textura uscată din cauza suprafeței sale neregulate – secreția de sebum nu circulă la fel de bine ca pe firul drept. Fibra insuficient învelită are, astfel, tendința de a fi mai ternă, solzii săi “zbârliți” făcând acest tip de păr greu de descâlcit. De aceea, orice coafură pe par creț pornește de la respectarea acestei texturi dificile. Un stilist bun știe că…încă din momentul în care ieși de la coafor, natura își reintră în drepturi.

Idei de coafuri in functie de forma fetei

Coafuri pentru fata rotunda 

Fața rotundă este cel mai des întâlnit tip de față printre femei și este cel mai ușor de încadrat într-o tunsoare. Stratificarea tunsorii este un element esențial fiind  contraindicat bretonul drept și dens, pentru că face fața mai grosolană. Variantele asimetrice în schimb creează un aspect ușor și elegant. Evita să dai părul pe spate și ai grijă ca urechile să fie acoperite.

Coafuri pentru fata patrata 

Cheia este să alegi variante opuse formei feței tale; dacă față rotundă are nevoie de tăieturi abrupte și tunsori asimetrice, față pătrată are nevoi cu totul diferite. Pentru a estompa liniile dure ale fetei, este indicat un breton asimetric, pe o parte, scări rotunjite, breton suav și, ideal, multă textură pentru a echilibra maxilarul. 

Coafuri pentru fata ovala (alungita) 

Fața ovală este tipul ideal de față pentru că i se potrivesc perfect toate lungimile de păr și toate formele. Dacă nu știai, proporțiile feței ovale sunt simetrice, fiind caracterizată prin linii fine, fără prea multe unghiuri, iar zona bărbiei este ușor alungită. Acest lucru o face extrem de versatilă. Femeile cu o față ovală pot să aleagă orice tunsoare sau coafură, fără să țină cont de vârstă.